Bajnok a 2005-ös csapat

A 2005-ös bajnokságot 12 győzelemmel, 1 vereséggel és 1 döntetlennel fejeztük be ma, ami számunkra az aranyérmet jelentette. Nagyon kiélezett volt a bajnokság, kevés pont döntött a bajnoki arany sorsáról. A bajnokság utolsó mérkőzése előtt még kérdéses volt az arany sorsa. Ha győzelemmel zárjuk a KSI elleni rangadót, akkor mi vagyunk az elsők, ha nem akkor pedig a Ferencváros. Bár végig vezettünk, csak az utolsó 3 percben vált egyértelművé a mérkőzés kimenetele. A KSI csapata szimpatikus, de kemény játékkal végig tartotta velünk a lépést, de a végén mi örülhettünk, így a bajnoki arany is a mi nyakunkba került.
Már említettem, nagyon kiegyensúlyozott volt a bajnokság és ez még nagyobb örömmel tölt el. Gratulálok a többi csapatnak és kollégának, jól felkészített erős csapatokkal játszottunk, ami tovább emeli ennek a végső győzelemnek a fényét. Minden dícséret megilleti a srácokat. Köszönöm nekik az egész éves munkát és ezt a nagyszerű eredményt és élményt. Gratulálok csapatomnak és Köszönöm! Nagyon büszke vagyok rájuk!!!!! 

A csapat tagjai : Csiszer Vince, Klein András ( Kapusok )
Szécsi Marci, Varga Csanád, Gidófalvy Elemér, Márkus Csongor, Prágay Magor, Hegedűs Zerind, Otachy Áron, Mihályi Máté, Drávucz Máté, Béládi András, Hajdú Balázs, Illés László, Takács Mátyás, Szalai Zalán, Ramor Kolos, Hovány Kende, Demeter Hunor

edzők: Dávid Zoltán, Kis József, Rácz Bálint