Bajnok a fiú serdülő csapat

UVSE:
Lampert - Vigvári Vince - SZIEBEN - SZILÁDI  2 - SEELER 1 - BAKSA 2 - DALA 4 - KÁDÁR 2 - Szabó - VIGVÁRI VENDEL 2 - Martin - VÁMOSI - Aranyi - Prágay ( kapus)

Benczur Márton:
Gratulálok mindkét csapatnak parádés döntővel zárták a serdülő bajnokságot !
Fantasztikus, kiélezett, fordulatos döntő volt, az első két negyed nagyszerű Vasas játékával nem tudtunk mit kezdeni le a kalappal előttük!
A harmadik negyedtol kezdve védekezést váltottunk és heroikus küzdelemben nagyszerű gólokat szerezve sikerült megforditanunk a mérkőzést!
Gratulálok a Vasasnak és kiváló edzőjüknek Kemény Kristófnak a legtöbbet fejlődő csapat az övéké, büszkék lehetnek az egész éves teljesítményükre!
Az UVSE csapatára pedig nehéz jelzőket találni, elképesztő jó dolog az edzőjüknek lenni hihetetlenül hálás vagyok nekik és köszönöm, hogy elfogadtak edzőjüknek!
A sok nagyszerű teljesítmény közül ki kell emelnem a mezőny legjobbját Dala Dömét, aki ma (is) igazi vezére volt a csapatnak, szebbnél szebb gólokat lőtt és óriási védő munkát is végzett emellett. Mellette a csapat kapitányát Baksa Bendeket is csak a legnagyobb dicséret illeti, valamint a mérkőzés végén bomba gólokkal jelentkező tanári Kádár Brúnót az elnyűhetetlen Sziládi Kristófot, valamint a benne rejlő óriási lehetőségeket ma megmutató Vigvári Vendelt!
A mai győzelem is CSAPATMUNKA eredménye volt, köszönettel tartozunk az egyesület Vezetőségének a támogatáshoz, kollégáimnak a rengeteg segítséghez és azért, hogy 
elviseltek engem!
Kovács Róbertnek a segítsége, jó hangulata nélkülözhetetlen volt, Ludányi Kadosának óriási köszönet aki nélkül biztosan nem nyertünk volna ma (se), Tóth Ildikónak a rengeteg támogatásért, Tóth Erzsébetnek aki a háttér munkában verhetetlen tartozunk köszönettel! Dr. Buday Zoltánnak, a tegnapi óriási segítségért és Tóth Zoltán kollegámnak is. Köszönöm a Szülőknek a rengeteg támogatást és segítséget amit nyújtottak, le a kalappal előttük!
A végére hagytam a legfontosabbat köszönöm a játékosaimnak ezt a fantasztikus évet, ahol mindent megnyertünk ahol elindultunk és azt a rengeteg szeretetet amit adtak nekem!
Szép Volt Fiúk, Szép volt UVSE, HAJRÁ LILÁK !!!

 

Benczur Márton (UVSE):
„Gratulálok mindkét csapatnak, mert szenzációs mérkőzést játszottak! aki nem látta akár a helyszínen, akár a közvetítés során, az sokat veszített. Máltó lezárása volt az országos bajnokságoknak. A Vasas méltó, nagy ellenfél volt! Örülök, hogy a harmadik negyedben egy védekezés váltással egészen más mederbe területük a meccset. Nehéz ilyenkor taktikai dolgokról beszélni, egyértelműen a szív vitte előre a csapatot. Szeretném megköszönni a támogatását az egyesületi vezetőknek! Köszönet kollegámnak, Kovács Robinek, Ludányi Kadosának, akikkel nagyon jó volt az együttműködésem! Illetve köszönet járt Tóth Ildikónak is, aki a Szentes elleni vereségünk után elképesztő gödörből segített kihúzni a csapatot a coaching munkájával. LE a kalappal a gyerekek előtt, köszönöm nekik, hogy így búcsúzhattam egy időre a fiú szakágtól.”


UVSE–Vasas SC-Continental 13–11 (3–5, 3–4, 3–0, 4–2)

 

Fotó és szöveg: waterpolo.hu