Benedek Tibor ben(n)e van.

Ben(n)e vagyunk! 

 

Az Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola az idén ötödik alkalommal rendezte meg a „Ben(n)e vagyunk!” sportnapot, ami az olimpiai iskolák egyik versenynapja is.
Miskolczi Erzsébet igazgató asszony köszöntötte a megjelenteket, méltatta a kéz- és lábnyomatot adó olimpiai bajnokok és olimpikonok sportpályafutását, példaként állította teljesítményüket tanulóink elé. 
Örömét fejezte ki meghívott vendégeinknek, az olimpiai iskolák képviselőinek, hogy jelenlétükkel megtisztelték rendezvényüket. Megnyitójában kiemelte a sport, a mozgás fontosságát, felhívta a figyelmet a közelgő Kihívás napjára, s elmondta, hogy a Benések mindent megtesznek, hogy Újpest újra elnyerje a „Legsportosabb város” címet. Buzdította a diákokat a sportszerű versenyzésre, majd ismertette a Bene nap programját, és jó versenyzést kívánt a tanulóknak.

Rendezvényük fényét emelte Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó, Imre Géza olimpiai ezüstérmes párbajtőrvívó, és Csák József olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó.

 

További infó, forrás: 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1327570150625351&id=80...