Erős kerettel készül a következő szezonra is az UVSE női csapata

Az UVSE vezetése a 2018/2019 szezonban mind a hazai, mind a nemzetközi megmérettetéseire is ütőképes csapatot állított össze. A csapatnál elsősorban továbbra is a rutinos magyar játékosokra, de a külföldi válogatottak tapasztalatára és tudására is támaszkodunk, valamint az utánpótláskorú játékosaink is egyre markánsabb szerepet tölthetnek be.

Benczur Márton az UVSE női csapatának vezetőedzője elmondta: "Nagyon örülök annak, hogy sikerült az elmúlt évek sikercsapatát majdnem hiánytalanul egyben tartani, természetesen sajnálom, hogy akadtak távozó játékosok. Emellett a tavalyi szezonhoz hasonlóan, idén is szerepeltetünk külföldi játékosokat, hiszen egyrészről a csapatnak Euroligában is helyt kell állni, másrészről a külföldi játékosok nagy erősítést jelentenek és sokat tanultunk eddig is egymástól és ez idén is így lesz.

Az UVSE 2018/2019 szezon női csapata:

Gangl Edina, Maczkó Lilla (kapusok)
Szücs Gabriella (csapatkapitány), Keszthelyi Rita, Antal Dóra, Rebecca Parkes, Mucsy Mandula, Pap Mónika, Peresztegi Nagy Kinga, Kiss Eszter, Faragó Kamilla, Natasa Rybanska, Lantos Kriszta, Koppány Szamira, Szegedi Panni, Aubéli Tekla, Rádli Rózsa, Vivian Sevenich (NED), Jamie Neushul (USA), Kindred Paul (CAN)

Masszőr: Almási-Szabó Marcella
Erönléti edző: Ágó Renáta
Kapusedző: Áts Bertalan
Másodedző: Csicsáky Vince
Vezetőedző: Benczur Márton