Esélyesként győztünk

A címvédő UVSE csapatában Keszthelyi Rita, ahogy kell – Szücs Gabriellával – összefogta a fiatalokkal felálló keretet, emellett lőtt öt gólt, így Benczur Márton elégedett lehetett, lévén az egriek ellen is összejött a plusz tíz (14-4). 

UVSE-ZF-Eger 14-4 (2-0, 2-1, 4-0, 6-3)
Gólszerzők: Keszthelyi 5, Faragó K. 2, Peresztegi, Szücs, Sevenich, Kiss E., Mucsy, Koppány, Pál A., ill. Mchunu 2, Kékesi, Ráski

Benczur Márton: 

A mérkőzés első 28 perce közelített a - ha nem is a tökéleteshez -de a nagyon jóhoz. Ellenben az utolsó 4 perc, szinte értékelhetetlen volt. Ezeket a rövidzárlatokat egyszerűen ki kell venni a játékunkból. Külön szeretnék gratulálni a "fiataljainknak" - különösen Baksa Vandának és Faragó Kamillának, akik ma nagyszerűen teljesítettek. Határozott, kemény és pontos védekezésünkkel hamar elsöntöttük a 3 pont sorsát. Támadásban jobban kihasználhattuk volna helyzeteinket, akkor még nagyobb lehetett volna a különbség. Oda kell figyelnünk ezekre, mert lesznek olyan ellenfeleink akik ellen ezek a kis figyelmetlenségek nem fognak beleférni.