Ezüstérem a Dömper kupán

UVSE- YBL 8-3
 
Cegléd-UVSE 7-6
 
KESI- UVSE 8-7 (döntetlen után büntetőkkel)
 
UVSE: Aggod Péter, Széles Mátyás, Drávucz Mira, Bárd Ádám, Demeter Hunor, Kern Szabolcs, Budai István, Bárd András, Szalay Bálint, Drávucz Máté, Medve András, Jámbor Csaba, Szikra Benjámin, Miskolczi Milán, Prukner András
 
Idén is megrendezték Kecskeméten a már hagyományossá vált Dömper kupát.
Ez volt az első közös túránk a U12 korosztállyal, amely nagy élménnyel gazdagodott vasárnap.
A tornán négy hasonló képességű csapat vett részt, amely elképesztő izgalmakat és nem utolsó sorban óriási fejlődést adott nekünk.
Az első mérkőzésünkön fizikális fölényünket kihasználva viszonylag "nagyobb", öt gólos sikerrel vertük az YBL csapatát. A következő megmérettetés több egyéni hibát, de egyre jobb csapatjátékot mutatott. Rögtön az elején nagy önbizalommal nekirontottunk a Ceglédieknek, de három gólos előnyünket sikerült elkoptattuk a végére, sőt egy utolsó másodperces büntetővel egy találattal alul maradtunk. Ennek ellenére a kiélezett küzdelmek és körbeveréseknek köszönhetően az utolsó mérkőzésen döntőt játszottunk a hazai csapat ellen. Azt hiszem a "kis csapatomnak" ez volt az év fénypontja. Igaz,  az utolsó utáni pillanatokban büntetőkkel alulmaradtunk, de egy picit  belekóstoltunk a siker ízébe, amely remélem további motivációt ad a gyermekeknek és ezzel magunk mögött haddhatjuk ezt a szeszélyes évet.
Nagyon köszönjük a KESI-nek a meghívást és gratulálok minden résztvevő csapatnak!