Fordulatos mérkőzés után, nem sikerült a győzelem

A Szentes és az UVSE fordulatos, és izgalmas mérkőzést vívott egymással a Kurca-parton. Az első felvonást 3-1-re a hazaiak nyerték, a második etapban pedig Konarik Ákos vezérletével egalizált az UVSE, így 4-4-es döntetlen mellett vonulhattak pihenőre a csapatok. Benedek Tibor ifjú tehetségeinek lendülete a nagyszünet után sem tört meg. Korényi Balázs akciógóljával átvették a vezetést a fővárosiak, ám Nagy Márton emberelőnyben értékesített találatával kiegyenlített a házigazda, akárcsak az újabb Korényi-gólt követően, újfent Nagy volt eredményes. Chrysopathis és Somogyi Balázs akciógóljait már nem sikerült megválaszolniuk a liláknak, 8-6-os szentesi előnynél zárult a harmadik játékrész. Az UVSE hatalmasat hajrázott a negyedik negyedben, de Pellei Csaba tanítványai már nem engedték ki a győzelmet a kezükből. 

Metalcom-Szentes-UVSE-Hunguest Hotels 12-9 (3-1, 1-3, 4-2, 4-3) 
Gólszerzők:
 Nagy M. 2, Pellei K. 2, Chrysopathis 2, Hegedűs, Pellei F., Somogyi, Vörös, Kuzmenko, ill. Korényi 3, Baksa 2, Konarik 2, Vigvári Vendel 2 

 

Benedek Tibor: 

Gratulálok a Szentesnek. Nagyon gyengén kezdtünk, de aztán feljöttünk, elkezdődött egy jó meccs, még vezettünk is - ez kitartott a harmadik negyed háromnegyedéig, utána azonban rosszul játszottunk esélyünk sem volt, és nem is érdemeltünk volna jobb eredményt. 
 
Forrás: mvlsz.hu