győzelem nagy hiányérzettel

Rusorán Péter Gyermek 2004 Bajnokság

2017. november 11.  14.00 óra      Komjádi uszoda

Győr - UVSE I.     

5 – 18  (1:7,1:3,1:3,2:5)
Gól:  Barics Bence 7, Fekete Paolo 4, Dóczi Márton 2, Dani Péter 1,  Aubéli Tekla 1, Csizmazia Szabolcs 2, Szegedi Panni 1

Kis József: Ma játszottunk egy mérkőzést, melytől felszabadult, ötletes, de fegyelmezett játékot vártam. Sajnos játékosaim a felszabadultságot összekeverték a lazasággal, a megengedhető fegyelmezetlenséggel. Mindebből adódott, a megbeszélt, és gyakorolni szándékozott védekezésnek még jelét sem láttam senkitől. Támadásban csak fizikai fölényünket tudtuk érvényesíteni, nagyobb játéktudásunk csak az előző mérkőzéseink emlékeként él bennem, ma ennek nyoma sem volt. Bosszús és szomorú is voltam egy olyan napon, ahol ünnepelhettük volna az eddig megtett utat, fejlődésünket, megmutatva a szépszámú szülőnek, hogy nem hiábavaló a naponta, hetente, havonta elvégzett sok-sok gyakorlás. Nagyon sajnálom, hogy ez elmaradt.
Emberhátrányos védekezésben mindig van olyan, aki figyelmetlen, nem érti a legegyszerűbb mozgást sem, így játékunk szétesik, hatástalan, csak az ellenfél hibáira hagyatkozhatunk.
Emberelőnyeink csak tervek, melyek végrehajtásában csak időnként lelhető fel tudatosság. Mindezek tizenhárom évesen, egy jó csapattól, tehetséges játékosoktól elvárhatók lennének. 
Több olyan játékos kapott lehetőséget, aki eddig csak minimális szerepet játszott mérkőzéseinken. Ezt fontosnak tartom, mert fejlődésükhöz elengedhetetlen, hogy tétmérkőzéseken is gyakorolhassanak.