Győzött az esélyes Eger csapata

Biros Péter, Áts Bertalan, Faragó Kamilla és Tóth Csenge szavai a szombat esti ZF-Eger – UVSE Margitsziget mérkőzést követően.

Fotó: Lénárt Márton

 

Biros Péter, a ZF-Eger vezetőedzője: – Két negyedig nagyon jól játszott az UVSE, ekkoriban igazán megszenvedtünk a szoros védekezésükkel, amire igazából előre is felhívtam a lányok figyelmét előre is, hogy ez lesz. A három pontnak örülök, de játékban nagyon nagy hiányérzetem van. Ettől függetlenül nem értékelem haszontalan találkozónak, hasznos volt nekünk.

Áts Bertalan, az UVSE Margitsziget trénere: – Nehéz értékelni ezt a mérkőzést, mert nem volt mérkőzés, egy csapat volt csak a medencében, az pedig az Eger volt. Még nem játszottunk ilyen gyengén a bajnokságban, mint a mai nap, amit nagyon sajnálok, mert az ilyen játék nem volt soha jellemző az UVSE női szakágára. Ez van, a hibákból kell tanulnunk, és készülünk a holnapi utánpótlás bajnokságra. Az Egernek természetesen gratulálok, és köszönjük a leckét.

Faragó Kamilla, az újpestiek csapatkapitánya: – Nem nagyon tudok mit mondani, mert nem játszottunk jól. A ziccereket nem tudtuk belőni, még azokat sem, amikor szemben álltunk a kapuval, szóval tényleg nehéz mit mondani.

Tóth Csenge, az egriek játékosa: – Az történt a meccsen, amit megbeszéltünk, azt játszotta ellenfelünk, amit Peti mondott előre. Próbáltunk alkalmazkodni, de nem sokszor sikerült. A három pont volt a kötelező, amit megszereztünk.

 

Forrás: Fenyves Balázs/egrivizilabda.hu