Halasztott mérkőzésen nem halasztott győzelem

Rusorán Péter Gyermek 2004 Bajnokság

2018. március 26.  16.30 óra      Hajós Alfréd uszoda

Szolnok   -   UVSE I.   6 : 17(1:5,3:7,1:3,1:2)
Gól:  Barics Bence 9, Fekete Paolo 2, Dóczi Márton 5, Lengyel Bálint 1

Kis József: Három nap alatt harmadik mérkőzésüket játszották játékosaim, melyen harmadik győzelmüket szerezték. Sajnos ma többen csak a testükkel voltak jelen, a fejük uszodán kívül maradt. Nagyon sok hibával, gyenge koncentrációval csak lézengtünk a medencében, ahol elvétve játszottuk a tudásunknak megfelelő és elfogadható vízilabdát. Barics Bence és Dóczi Márton gólerőssége dicsérhető, de joggal felmerül a kérdés: hol vannak azok a játékosok – Csizmazia Szabolcs, Tamás Kevin – góljai, akik nagyon sok játéklehetőségük mellett szinte veszélytelenek a kapura ?  Besenyei Áron, Dányi Barnabás nagyon gyenge védekezése sokszor kiszolgáltatott helyzetet eredményez, amihez még hozzáadódik rendszeres fegyelmezetlenségük is.
Összegezve: hiába a győzelmek, ha csak néhány játékos teljesítményére építve érjük el ezeket, a többiek szinte semmit nem tesznek azért, hogy fejlődjenek, ellenben folyamatosan követelik – szüleikkel együtt – a több játéklehetőséget.
Ezeket a nehézségeinket mindenképp meg kell oldani ahhoz, hogy igazán jó csapattá váljunk, egyben a lehető legtöbb játékos elérje tehetségének, képességének megfelelő célját.