Jól játszottunk, de fejlesztenünk kell a koncentrációnkat

Fotó: Madar Dávid
 
 
UVSE  23 - 24  FTC
 
Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy azt megbeszéltük és igazából a harmadik és a negyedik negyedben sem csináltuk rosszul a dolgainkat esetleg annyit, hogy kapkodtunk kicsit elől. 
Ám a második negyedben sajnos mind a védekezéseinkben, mind a támadásainkban sok hibát követtünk el, amit a Fradi jó csapat lévén sorra kihasznált és egy 1-5-ös negyeddel villámgyorsan visszakapaszkodott a meccsbe.
Innentől a játék képe az volt amire előre lehetett számítani, hogy fej-fej mellett a végén dől majd el a mérkőzés, amire végül nem került sor és jött az 5 méteres párbaj, ami ezen a napon sem nekünk kedvezett sajnos!
Nagyon kreatívan, jól és ügyesen tudunk játszani és látszik, hogy akarják csinálni és fejlődnek, ám van egy dolog amiben ha előrébb tudnánk lépni ugrásszerűen indulna el a fejlődés, az pedig a figyelem és a koncentráció idejének kiterjesztése!
Ha ebben fejlődünk akkor sikerülni fog az is, hogy egy jó kezdés után továbbra is odafigyelünk, nem kapkodunk és nem lesz hullámzó a játékunk, egyenletes teljesítményt fogunk tudni nyújtani negyedről-negyedre, meccsről-meccsre!