Kellemes Ünnepet ajándékoztunk magunknak

Markovits Kálmán 2005 Gyermek Bajnokság
 
UVSE I.- OSC 11-5
 
UVSE I.: Csiszer Vince, Szécsi Marcell, Varga Csanád, Gidófalvy Elemér, Márkus Csongor, Prágay Magor, Hegedűs Zerind, Otachy Áron, Mihályi Máté, Drávucz Máté, Béládi András, Hajdú Balázs, Illés László, Aggod Péter, TakácsMátyás, Demeter Hunor
 
Egy hónapon belül harmadik rangadónkat is lejátszottuk a 2005-ös korosztályban.
Az eredményt látva mindenki azt gondolhatja, sima győzelem volt. Nem így történt!
A helyzetek száma szinte azonos mennyiségű volt mindkét csapat részéről, de végre nekünk sikerült tiszta fejjel, higgadtan befejezni a helyzeteinket, amiről már régóta beszélünk. A büntető dobások és center góljainkon kívül minden lövésünket két- három lövőcsel előzte meg, ami után világossá vált a kapu melyik része maradt üresen. Ez ilyen egyszerű!
Védekezésben még mindig sok buta és felesleges kiállítást kapunk, de szerencsére jó emberhátrányos védekezéssel sikerült korrigálnunk hibáinkat. Az ellenfél legjobbját sikerült semlegesíteni, csak egyszer hagytuk villanni. A kapu előtti lepattanó labdákra is jól reagáltunk, több nehéz helyzetet is megoldottunk.Természetesen a kevés kapott gólhoz a legnagyobb szerepet kapusunk, Csiszer Vince vállalta, aki büntetőt, ziccert védett és mind emellett jól mozgott ki kapujából segítve társait.