Meglepetés vezetéssel nyitottunk a Szolnok ellen

Fotók: Varga Jennifer

 

Némi meglepetésre a fővárosiak szerezték meg a vezetést, melyet nem sokkal később magukhoz ragadtak ugyan a Tisza-partiak, az UVSE egészen a harmadik negyed végéig nem hagyta nagyon meglépni a vendégegyüttest. A csapatok mindössze háromgólos szolnoki vezetésnél vághattak neki az utolsó menetnek, melyre Benedek Tibor tanítványai elfáradtak, Gocics legénysége pedig érvényesítette erőfölényét, s 13-7-re megnyerte a meccset.

UVSE-Szolnoki Dózsa 7-13 (2-2, 1-4, 3-3, 1-4) 
Gólszerzők:
 Somogyi 2, Korbács, Baksa, Konarik, Telek, Vigvári, ill. Zalánki 3, Prlainovics 3, Bátori 2, Jansik D. 2, Angyal, Lazics, Rasovics 

 

Benedek Tibor: 

Vereségnek ennyire még nem örültem, hiszen a fiúk kellően harcosak voltak, ahhoz képest, hogy a csapat felének ez volt az első OBI-es mérkőzése, helyt állt mindenki. Az ellenfelet tekintve a legjobbak hozták a mérkőzést. Ezeken a mérkőzéseken kevesebb a tét, nyugodtabban játszhatunk, hiszen a Szolnok ellen nem elvárt lehetőség a győzelem. Fokozatosan fejlődünk és idővel nem csak 2-3 negyedig bírjuk majd tartani az ellenfelet, hanem akár 4-ig. 

 

 

Forrás: mvlsz.hu