Nem foszlottak szét az álmaink

A szintén a legjobb nyolcba vágyó UVSE a sereghajtó Kaposvár vendégeként szállt harcba. Az első negyed 2-2-es döntetlennel zárult, majd a második felvonás végére átvette a vezetést Benedek Tibor ifjú legénysége (4-5). Hatalmas csata folyt a medencében, Tóth Kristóf emberelőnyben értékesített találatával kiegyenlítettek Berta József tanítványai, ifjabb Berta, Pataki Gergely és Varga Zsolt góljával pedig megfordította az állást a Kaposvár. Ahogyan azt a korábbi fordulókban már megszokhattuk, az UVSE ellen a negyedik játékrészben sem mehet biztosra egyetlen ellenfél sem, melyet ezúttal is bizonyítottak a fővárosi tehetségek. Nagyon nagy hajrával Dala Döme és Vigvári Vendel fórgóljaival felzárkózott az UVSE egyre, egalizálnia azonban már nem sikerült a liláknak, így egy fordulóval az alapszakasz vége előtt a Debrecennek 15, az UVSE-nek pedig 12 pontja van. Miroslav Bajin csapata a Szolnokot látja vendégül, míg Benedek Tibor alakulata a Vasassal találkozik.

Kaposvári VK-UVSE-Hunguest Hotels 8-7 (2-2, 2-3, 4-0, 0-2)
Gólszerzők:
 Kovács O. 2, Sántavy, Varga Zs., Verta, Tóth K., Pataki, Giga, ill. Vigvári Vendel, Korbács, Aranyi, Baksa, Dala, Konarik

Benedek Tibor: Gratulálok a Kaposvárnak, maximálisan kihasználta azt az erőfölényt, amivel jobbak nálunk. Ettől függetlenül úgy jöttünk ide, hogy nyerhető meccs, és továbbra is így gondolom, hogy akár nyerhettünk is volna. Büszke vagyok a csapatra!

 

Forrás: mvlsz.hu