Szépen csillogó ezüstérem a Komjádi Kupán

 

A Komjádi kupa négyes döntőjét Pécsen rendezték, ahol remek hangulatú teltházas uszodában, kiváló meccseket láthatott a közönség.
Első találkozónkat az FTC gárdájával vívtuk. Ifi csapatával érkező ellenfelünk kellemetlen perceket okozott nekünk az első negyedben. Nehezen kaptuk el a játék menetét, főleg védekezésben voltunk tompák. A következő negyedtől megváltoztatott taktikával már egyre inkább magunkra találtunk és fokozatosan javult védekezésünk. Ezekből fordulva szép lefordulás gólokat lőttünk és magabiztos előnyt szereztünk. Minden negyedet megnyerve végül öt gólos különbségig jutottunk.


A döntőben, az utolsó másodpercekben lőtt góllal bejutó Pécs csapata várt ránk.
A játék forgató könyve ugyanaz volt mint az előző napon, csak forditott előjellel.
A kezdés pazarul sikerült, három támadásból három gólt lőttünk, míg hátul csak egyet kaptunk. A folytatásban már kevesbé domináltunk. Elkerülhető gólokkal ledolgozta hátrányát a pécsi alakulat, átvette a vezetést, és minden negyedet megnyerve öt góllal győzött.
Egy évek óta együtt játszó kiváló csapattól szenvedtünk vereséget, ami megengedhető. Serdülő játékosaink nem vallottak szégyent, az utolsó pillanatban behívott kapusunk - Lampert Márk - is jól teljesített, és a felnőtt csapat fiataljai is harcoltak az utolsó pillanatig becsülettel. A nehézkesen induló kupasorozatban végül a fináléig jutottunk, ahol egy szépen csillogó ezüstérmet szereztünk.
Régen volt már sikerünk ebben a kupában, adjon ez nekünk önbizalmat és lelkesedést a tavaszi szezon meccseihez.


Gratulálok a Pécs csapatának, jó játékkal megérdemelten győztek!
Gratulálok a csapatomnak az ezüstéremhez!


Döntő
PVSK-UVSE 12-7 (5-4, 3-1, 2-1, 2-1)
Gólszerzők:
 Csacsovszky E. 4, Lajkó 4, Szatmári 2, Csaba, Zerinváry, ill. Baksa B. 2, Knézy, Németh, Dala, Sziládi, Rábavölgyi