Továbbra is harcban állunk

Benedek Tibor fiataljai a Tatabányát látták vendégül a Komjádi-uszodában. Noha a vezetést a házigazda UVSE ragadta magához, rögtön egalizált Zantleitner Tamás együttese, sőt, nem sokkal később meg is fordította az állást. A fővárosiak azonban nem adták fel, rendre kiegyenlítettek. A negyedik negyed hajrájában Sziládi Kristóf fórgóljával visszavette a vezetést az UVSE, és bár Keresztúri Márton még döntetlenre módosított (7-7), Korényi Balázs 28 másodperccel a mérkőzés vége előtt még értékesített egy emberelőnyt, mellyel a hazai alakulat 8-7 arányban megnyerte az összecsapást! Mindez pedig azt jelenti, hogy Benedek Tibor legénysége továbbra is harcban van a Debrecennel a legjobb nyolcba jutásért folytatott vesszőfutásban. 

UVSE-Hunguest Hotels–Tatabánya 8-7 (2-3, 3-2, 1-1, 2-1)
Gólszerzők:
 Baksa 2, Korényi, Dala, Konarik, Sziládi, Somogyi, Vigvári V., ill. Keresztúri 2, Hoppál, Kolozsi, Kalanovics, Szentesi, Korbán

Benedek Tibor: 

Tudtuk, hogy ezen a mérkőzésen minden megtörténhet, feljuthatunk a 8-ba, de ki is eshetünk a bajnokságból. Az elmúlt három győzelem nagyon szép volt, de ez a csapat akkor tud sikeres lenni, ha megtanulja a győzelmek utáni eufóriát "lecsökkenteni" és ismét alázatosan dolgozik.Ma az elsődleges feladatunk az volt, hogy tartsuk a mérkőzést a végéig, bízva abban, hogy a fiatalságunk és mozgékonyságunk a végén tud egy lendületet adni, bár sok előnyt hagytunk ki, a végső győzelem felülírja az e fölötti szomorúságomat. Ezen még dolgoznunk kell, hogy a helyzeteket maximálisan kihasználhassuk. Büszke vagyok a csapatra. 

 

Forrás: mvlsz.hu

fotók: Varga Jennifer