A CSAPAT diadala a rangadón

Népliget, 2023. január 14. 11.00 óra   

UVSE I. – FTC 9-8 (1:1,2:2,2:4,4:1)
Góllövők: Both-Buracu Alexander 4, Jeges Tamás 4, Glódi Dániel 1 

Kis József: Több nehézséggel néztünk szembe „első számú bajnokságunk” rájátszásának rangadóján. Betegségek, kényszerű hiányzások mellett a korosztály egyik legjobb kapusa, Czagányi Márton sérülést szenvedett hét közben, így Ő csak a kispadról szoríthatott társaiért.
Mindezek hatására csapatunk rendkívül elszántan, ha lehet még tudatosabban készült az újabb népligeti csatára. Még most sem találok szavakat, mert szeretném teljes hitelességgel visszaadni mindazt, ami ezen a szombaton történt. Nyilván nem hiba, hibák nélkül – melyik mérkőzésen van ez így ? - , de olyan szívvel küzdöttek gyerekeim egymásért, a hiányzó társakért, azokért, akik a vízben ma nem kaptak szerepet, ami még most is komoly érzelmeket vált ki belőlem. Egy látszólag elvesztett mérkőzésen – 3:6, 5:8 – senki nem gondolta, hogy ez a „hajó már elment”, ellenkezőleg, olyan hittel tették a dolgukat a fiúk, ami egész vízilabda pályafutásukra kihathat. 
Büszke és boldog vagyok, hogy egy ilyen kiváló csapatnak, közösségnek lehetek a tagja!

Külön szeretném megköszönni Király Gyurinak ezt a fantasztikus teljesítményt, amit ma a kapuban nyújtott!  A gyerekek a mérkőzés utáni megbeszélésen megtapsolták Őt úgy, hogy erre nem kellett senkit kérni. Azt hiszem ez mindent elmond!     

dsc08323.JPG

dsc08341.JPG

dsc08406.JPG