A Magyar Kupa sorozattal elindult a szezon.

A Kaposvár ellen kezdjük meg a küzdelmet pénteken 18:00 órától, majd szombaton 10:00 órától a Honvéd 16:30-tól pedig a Miskolc csapata vár ránk. 


Eredmények:

Szoros csatát hozott a Kaposvár és az UVSE összecsapása, ahol az ifjú lilák három negyeden át tartották a frontot, sőt, a harmadik játékrészben még 7-5-re vezettek is, az utolsó nyolc percben viszont négy gólt kaptak zsinórban 10-10 után, amivel eldőlt a meccs.

UVSE–Kaposvár 11-15


A Honvédnak elvben az utolsó meccs ígérkezett a legkönnyebbnek az UVSE-vel szemben – mondjuk úgy, nem sikerült annyira megnyomniuk a lila-sárgák érezték, hogy így lehet keresnivalójuk a mérkőzésben. Úgyhogy 7-7-ig kéz a kézben ballagtak el a felek, aztán a Honvéd gyorsan dobott hármat egymás után, ám még mindig nem dőlhettek hátra (vagy éppenséggel hátradőltek...), elvégre erre az UVSE válaszolt három góllal. Úgyhogy 10-10-ről indult a zárórész, amelyben a Honvéd lőtt kettőt 50 másodperc alatt, aztán Besenyei Áron még szépített, ám az újpestiek a maradék 6:28 percben már nem tudtak több gólt szerezni, Ekler Zsombor pedig egy büntetőből lezárta a meccset (13-11).

A Miskolc elleni mérkőzés az UVSE ellen 10-10-es döntetlennel zárult, ám ez már sokat nem osztott, nem szorzott.

EPS-Honvéd–UVSE 13-11

UVSE–PannErgy-Miskolc 10-10