„A végén csattan az ostor…….”

 

Eger  -  UVSE     8 – 17 (1:6,1:2,2:6,4:3)

Góllövők: Verebély Máté 3, Medve Csanád 1, Fazekas Zénó 5, Kovács Bálint 1, 
                  Király György 1, Both-Buracu Alexander 2, Kun Boldizsár 1, Jeges Tamás 2,
                  Glódi Dániel 1

UVSE   -  SZVPS   14 – 3 (5:1,3:0,3:1,3:1)
Góllövők: Verebély Máté 1, Fazekas Zénó 1, Both-Buracu Alexander 5, Jeges Tamás 3,
                  Glódi Dániel 3, Mejia Mollinedo Márton 1

Tatabánya  -  UVSE   7-17 (3:5,3:3,0:5,1:4)
Góllövők: Verebély Máté 1, Medve Csanád 3, Both-Buracu Alexander 6, Jeges Tamás 3,
                  Glódi Dániel 3, Mejia Mollinedo Márton 1

Gyermek IV. Országos Playoff

 

OSC  -  UVSE     7 – 9 (3:2,0:1,3:4,1:2)
Góllövők: Fazekas Zénó 1, Both-Buracu Alexander 2, Glódi Dániel 5, 
                 Mejia Mollinedo Márton 1

Kis József: Legelőször szeretném a gyerekek és szüleik nevében is megköszönni az UVSE vezetésének, hogy részt vehettünk ezen a számunkra nagyon fontos bajnoki rájátszásban! Köszönjük azokat a kiváló feltételeket, melyeket itt és az utazás során biztosítottak a gyerekeknek! 
Már több szép eredményt értünk el csapatommal, de ez talán az eddigi legnagyobb sikerünk, melyért az elmúlt két évben nagyon sokat dolgoztunk. A néhány napja befejezett Budapesti Kőnigh György Gyermek IV. Fiú Bajnokságban elért második helyünk csalódást jelentett számunkra, éppen ezért volt különösen fontos ez a megmérettetés. 
Két, részben ismeretlen játéktudású csapat – Eger, Szeged – mellett a sportbaráti szálakkal egymáshoz kötődő Tatabánya volt csoportellenfelünk.   
Első két mérkőzésünkön végig nagy fölényben játszva könnyedén győztünk úgy, hogy a teljes keretünk játéklehetőséget kapott. Az idény során eredményeiben hullámzó Tatabánya szintén két nyert mérkőzéssel állt, így bármelyikünk számára csak a győzelem jelenthette a döntőbe jutást. Az első két negyedben óriási küzdelem zajlott váltakozó sikerrel, majd a harmadik játékrészben „óramű pontossággal” leiskoláztuk ellenfelünket. A záró negyed újra bizonyítási lehetőséget adott mindenkinek, amivel éltek is gyerekeink.
Döntőbe jutottunk és ott várt ránk az OSC, akik a területi bajnokság rájátszásában kétszer is legyőztek minket, tehát volt miért visszavágni ! Visszavágtunk ! Az év számunkra – és szerintem számukra is – legfontosabb mérkőzésén ! Visszavágtunk, de hogyan ? Remek egyéni teljesítményekkel, kiváló csapatmunkával, egységesen, egymásért küzdve nyertünk !
Következett a jól megérdemelt ünneplés, mely örökre emlékezetünkbe vésődik. A szülők, családtagok, barátok önfeledt öröme, a gyerekeink könnyekbe torkoló meghatottsága soha nem felejthető. Mi adhat még ilyen örömteli önkívületi állapotot ? Szerintem csak az a siker, melyért céltudatosan, soha meg nem hátrálva megdolgozunk. Ez pedig a SPORT, gyerekeink sportja, küzdelme, öröme és SIKERE !
A csapatunk kétnapos harcában újabb meghatározó játékos született. Szinte teljesen a háttérből robbant be GLÓDI DANI teljesítménye a négy mérkőzés során. Fáradhatatlanul, nagy akarattal, célratörően és eredményesen játszott. A döntőben szerzett öt góljával elvitathatatlan érdemei voltak a sikerben.
Mondandóm végére hagytam a legfontosabbat: nagyon köszönöm a SZÜLŐKNEK a támogatást, a mérhetetlen szeretetet, melyet az elmúlt időszakban, de mondhatnám elmúlt két évben nyújtottak számunkra. 
Tegnap, látva az Önök boldogságát, talán valamit visszaadtunk mindebből……