Bronzérem az utánpótlásban

Korényi Balázs:
 
Először is a gyerekeknek jár a gratuláció, mert ugyan év közben ritkábban sikerült , most ezalatt a 3 nap alatt minden olyat visszakaptam, amit a közös munka alatt akár egyszer is gyakoroltunk vagy említettem Nekik. Ehhez párosult önbizalom és akarat, így a fejlődésen túl egy bronzérem is jutott Nekünk, amivel úgy gondolom, hogy mindenki elégedett lehet szóval gratulálok Nekik még egyszer!
Gratuláció után a köszönet kell hogy következzen mégpedig a klubnak, mert szuper körülményeket biztosítanak minden egyes nap még ezekben a nehéz időkben is és ezt igyekszünk ha csak mód van rá megköszönni, illetve ilyen eredményekkel meghálálni.
Köszönet minden kollégának, mert ezzel a csapattal nem csak én hanem minden UVSE-ben dolgozó edző foglalkozott idén valamilyen formában.
De talán a legfontosabb, amiért én személy szerint örülök, hogy sikerült érmet szerezni az az, hogy ez volt dr. Vincze Balázs első teljes szezonja mint szakmai vezető, aki egy a magyar vízilabda számára pótolhatatlan alakjától kellet hogy átvegye a szerepkört - akitől én rengeteg mindent kaptam - és nap mint nap azért küzd, hogy úgy csinálja, mint Ő...  Ha soha nem is fogjuk tudni olyan jól csinálni mint Ő, de összefogva talán sikerülhet és bár nehéz, de jó továbbvinni a munkáját, a mentalitását, az elhivatottságát!
 
Sok sikert kívánok jövő hétre és az azutáni hétre a további országos bajnoki döntőkhöz!
 

UVSE-Hunguest Hotels-KSI SE 12-11 (4-4, 3-3, 2-3, 3-1)
Gólszerzők: Keszthelyi 5, Cseh 3, Labyk 2, Tajcs 1, Budai 1, ill. Mérő 4, Pörcz 2, Nagy Z. 2, Végső 2, Kiss Á. 1