Döntetlen Kaposváron

Második meccsén is döntetlent játszott a Kaposvár, miután a szegedi ikszet követően nem bírt hazai medencében az UVSE-vel. Vincze Balázs csapata 4-1-es remek negyeddel nyitott, a somogyiak - akiknél az ex-UVSE-s Szatmári Kristóf 2 gólt lőtt - 9-8-nál, a harmadik negyedben vezettek először. Innen megjósolni sem lehetett a végeredményt. Az utolsó másodpercekben az UVSE támadhatott, emberfórba is került, de nem született már újabb gól, 11-11 a vége.


Kaposvári VK-UVSE 11-11 (1-4, 6-4, 3-2, 1-1)
Gólszerzők:
 Petrovski 2, Berta 2, Szatmári 2, Vindisch 2, Juhász-Szelei 2, Langiewicz, illetve Garancsy 3, Korbán 3, Szentesi 2, Korbács, Bencz, Tamás

Vincze Balázs: 

Gratulálok a Kaposvárnak, hogy egy ilyen jótékonysági eseményt szerveztek és így ilyen jó hangulatú mérkőzést tudtunk játszani. 

Rég volt ilyen szurkolásban részem mérkőzésen. 

Nagyon örülök és büszke vagyok a srácaimra. Nagyon jól kezdtünk aztán leült kissé a játékunk, így a Kaposvár ki tudta használni a lehetőségeit. Kulcsjátékosaink 4. negyed elején kipontozódtak, akik maradtak, szerintem jól helyt álltak. Így 1 pontot legalább tudtunk hozni. Győzni jöttünk, de a mérkőzés képét látva talán így igazságos.