Egerben nyert rangadót férfi csapatunk

Az UVSE vezetőedzője, Vincze Balázs az Eger elleni meccset követően azt mondta az M4 Sport riporterének, hogy a Honvéd elleni, szintén tévés meccsen is hasonló elánnal és lelkesedéssel ment csapata, de akkor egy négyperces kiállítás megtörte ezt a lendületet. Ha nem törte volna meg, akkor azt a meccset is megnyerhették volna az újpestiek, így benne lehetne a hatodik hely is a csapata számára, ami fantasztikus teljesítménynek számítana.

Nos, így is benne van (és így is parádés ez a szezon is számukra), tekintve, hogy a 13-9-es sikerrel egy pontra megközelítette az UVSE a jelenlegi hatodik helyezett Egert - és még csak a 23. fordulóban járunk. Bár Vigvári Vinceezúttal is megszórta magát (5 gólig jutott), igazi csapatjátékkal nyert az UVSE, Bisztritsányi Dávid stabil bástya volt a kapuban, de 5 méterest védett a meccs második felében a frissen beálló Prágay Botond is, Aranyi Mátéremek gólokat szerzett, betalált a 16 éves Fekete Paolo, hozta vezérszerepét Bencz Rolf is - azaz megérdemelt a siker, az Egerben Kovács Gábor volt a legeredményesebb 4 találattal.

Tigra-ZF-Eger-UVSE Hunguest Hotels 9-13 (3-1, 2-6, 2-1, 2-5)
Gólszerzők:
 Kovács Gábor 4, Baksa B. 2, Lőrincz, Szalai, Rádli, illetve Vigvári Vince 5, Bencz 2, Aranyi 2, Kardos A., Szieben, Vámosi, Fekete P.
Forrás: waterpolo.hu