Egy gólós vereség a Magyar Kupa elődöntőn

A csatát az UVSE kezdte jobban: Baksa Vanda és Keszthelyi-Nagy Ritagóljával 2-0-s vezetést szerzett. A címvédő Szilágyi Dorottya és Gurisatti Gréta találatával egyenlített. Ahogy várható volt, elképesztő volt a csata a medencében, mindkét oldalon odatették magukat a felek. A második negyedben csak Rybanska Natasa és Mucsy Mandula volt eredményes, így a nagyszünetben 3-3 állt a táblán.

Fordulás után Garda Krisztina és Horváth Brigitta bombagóljával a Dunaújváros lépett el kettővel, de Keszthelyi és Rybanksa főszereplésével, valamint a 15 esztendős Hajdú Kata találatlával egyenlítettek.
 
A záró etapban tovább feszültek az idegek a harcias, kemény ütközetben: Garda és Keszthelyi gólváltását, Szeged Panni és Gurisatti végleges kiállítását, Szabó Nikolett találatát, majd Maczkó Lilla nagy védését (Baksa ziccerét hárította) jegyezhettük fel. A végén az UVSE 7 a 6 ellen támadott, Magyari Alda találta el a kapufát - a kipattanót Faragó Kamilla az idő lejárta után lőtte a kapuba. Némi huzavona után született meg a döntés (érvénytelen gól), így 8-7-re nyert a Dunaújváros, és jutott be a vasárnapi fináléba.

UVSE-Hunguest Hotels-Dunaújvárosi FVE 7-8 (2-2, 1-1, 3-3, 1-2)
Gólszerzők: Keszthelyi-Nagy 3, Rybanska 2, Baksa, Hajdú, ill. Gurisatti 2, Garda 2, Horváth B., Mucsy, Szilágyi, Szabó N.Fotó: Kovács Anikó mvlsz

Forrás: mvlsz

img-3958.JPG

img-3959.JPG

img-3960.JPG