Elnökségi tájékoztató a tagsági díj fizetéséről

Tisztelt Szülők!

Mint azt sajnos már hetek óta átéljük, csapataink, sportolóink edzései a koronavírus-járvány miatt előre nem látható ideig szünetelnek. 


Sajnos fentieken felül várhatóan a magyar gazdaságot érintő hátrányos folyamatok következményeként sportéletünket is komoly kihívások várják majd a járványt követő időszakban. Minderre mindannyiunknak fel kell készülnünk, ezért kérjük, hogy az alábbi tájékoztatóban leírtak szerint járjanak el, ezzel is segítve egyesületünk zavartalan működését. Vezetőségünk a második negyedévi tagdíjfizetéssel kapcsolatban az alábbi kéréssel fordul Önökhöz.


A tagsági viszony folyamatossága, az edzések, mérkőzések megtartásán felüli kiadásainak részbeni fedezése, az edzéseink újbóli beindításának költségei szükségessé teszik, hogy tagdíjfizetésüket tagjaink továbbra is folyamatosan teljesítsék.
 Az edzések nélküli időszak tagsági díjának megállapítása figyelembe vette a fenti körülményeket, mely összeget kérjük havonta átutalni szíveskedjenek.
2020. április hónaptól kezdődően, az edzések megkezdéséig havonta 6.000.-Ft a tagsági díj, 
minden hónap 10. napjáig történő befizetéssel
 - akik a második negyedévi tagdíjukat egyösszegben, vagy az április hónapra vonatkozóan a 
már ismert befizetési összegek szerint teljesítették, számukra ezt megfelelő időszakra 
elosztva számoljuk el.


Kérjük a Szülőket, akiknek lehetősége van rá és támogatni szeretné egyesületünket a jelenlegi bizonytalan, a jövőbeni várható nehéz helyzetben, úgy a teljes havi, negyedévi tagsági díj befizetésével tegyék ezt meg.

Megértésüket, együttműködésüket, segítségüket előre is köszönjük.

UVSE Vízilabda Sportegyesület
elnöksége