Elsősorban rutinosabb játékosai húzták az Eger szekerét, így sikerült legyőzniük a fiatal UVSE alakulatát.

Az egyetlen csütörtöki bajnoki összecsapáson az M4 Sport élő közvetítése mellett az UVSE igyekezett ismét megmutatni oroszlánkörmeit, ám az Eger a mérkőzést végig irányítva vitte el a pontokat a Komjádi-uszodából. Petrovai Márton csapata rögvest az elején ellépett, a kihagyott helyzetek okán a hazaiak kicsit talán elbizonytalanodtak, így vitte végig előnyét a vendég alakulat. Vincze Balázs együttese küzdött, hajtott, de ezúttal nem tudta megismételni a korábbi teljesítményét, ezt érezve a rutinosabb egri játékosok dominálták a partit, és öt győzelemmel, valamint egy döntetlennel momentán a tabella élén állnak. Említést érdemel még, hogy a legérzelemdúsabb talán Baksa Benedeknek volt a mérkőzés, hiszen előszőr játszott volt csapata, az UVSE ellen - két gólt is szerzett.

Vincze Balázs: - Úgy gondolom, hogy a kihagyott helyzetek az első negyedben megbosszulták magukat. Onnantól riadtak voltunk, nem játszottunk pontosan, élesen. Eppel kiesése szomorúan érintett minket, de nem gondolom, hogy ez befolyásolta volna a végeredményt. Gratulálok az Egernek!

UVSE-Hunguest Hotels–ZF-Eger 8-11 (1-3, 1-1, 2-4, 4-3) 
Gólszerzők: 
Vigvári Vince 3, Molnár E. 2, Bencz, Seeler, Hegedűs, ill. Török 3, Lőrincz B. 2, Baksa 2, Murisics 2, Sántavy, Kovács G.


vj-20201008-0016.jpg

Forrás: waterpolo.hu