Elvesztett aranyérem, vagy megnyert ezüstérem?

„Sírni csak a győztesnek szabad…..”

 

BVSC – UVSE I.   3 – 12 (1:2,0:4,1:3,1:3)
Góllövők: Verebély Máté 1, Fazekas Zénó 1, Both-Buracu Alexander 4, Jeges Tamás 3, 
Glódi Dániel 1, Mejia Mollinedo Márton 1, Gidai János 1

UVSE I.  -  OSC    4 – 7 (0:1,0:2,1:2,3:2)
Góllövők: Verebély Máté 1, Fazekas Zénó 1, Jeges Tamás 2

Kis József: 
Nagyon vártuk ezt a hétvégét, nagyon szerettük volna megnyerni a bajnokságot………. nagyon megérdemelte volna ez a csapat az aranyérmet, de az OSC tavasszal kétszer is legyőzött minket, ezért el kell ismernünk nem érdemtelenül lettek bajnokok.
Az első mérkőzésünk is rangadó volt a BVSC ellen, ahol ragyogóan teljesített a csapat, több kiemelkedő egyéni teljesítmény mellett szinte hibátlan védekezéssel győztük le az egyik nagy riválist.
Nem túl szerencsés sorsolásunknak köszönhetően négy óra múlva játszottuk a bajnoki döntőnek is beillő mérkőzésünket az OSC-vel, akik számára ezen a napon ez volt az egyetlen feladat……Nagyon tompán, láthatóan „fejben” fáradtan lebegtünk csak a találkozó első félidejében. Megijedtünk, kisértett az előző megsemmisítő vereségünk ellenük. Több kulcsjátékosunk hitehagyottan, lassan és sok hibával pólózott, sajnos kevés olyan cserénk van (volt), akik helyettük lendületet tudtak volna vinni játékunkba.

Második helyen zártuk ezt az idényt, nagyon szomorúan, de azért remélem nem vigasztalhatatlanul folytatják majd a munkát, szeretett sportágukat a FIÚK ! Mert menni kell tovább ezen az úton, melyet két éve elkezdtek, menni, mert meg lesz az eredménye ! Ennyi munkának, melyet Ők elvégeztek, meg kell lennie az eredményének !

Ezúton is köszönöm a Szülőknek a támogatást, a bizalmat, köszönöm a Gyerekeknek azt, hogy ennyire elkötelezetten szeretik sportágukat és az UVSE-t !