Féléves munkánkhoz méltó évzárás

 

Budapesti Markovits Kálmán Gyermek III. Fiú Bajnokság (2011)

Budapest, Szőnyi út, BVSC uszoda

2023. december 17. 11.00 óra
Szolnok  -  UVSE I.  4 – 16 (0:7,1:2,1:6,2:1)
Góllövők: Fráter Olivér 5,Szabó Benedek 2,Both-Buracu Alexander 2, Simai Zsombor 1,
                Gebe Zoltán 3,Jeges Tamás 1,Glódi Dániel 1

2023. december 17. 13.00 óra
UVSE I.  -  KSI   10-6 (2:0,3:1,3:3,2:2)
Góllövők: Fráter Olivér 6,Both-Buraci Alexander 2,Gebe Zoltán 1,Jeges Tamás 1

Kis József: A július 17. óta tartó közös munkánk éves zárásaként két fontos mérkőzés várt ránk. A Szolnok csapatával két edzőmérkőzésen találkoztunk már, de az „éles” bevetésen mindenki másként koncentrál, játszik, így igyekeztünk kellően felkészülni ellenfelünkből. Azt kaptuk, amit vártunk, mi is azt és annyit nyújtottunk, amennyit kellett. Mindenki játéklehetőséghez jutott, mindenki bebizonyíthatta, hogy helye van ebben a kiváló csapatban. Elégedett voltam a játékunkkal, okosan és fegyelmezetten teljesítettek a gyerekek.
Következő mérkőzésünk a KSI elleni rangadó volt, melyre egy szűk órás „pihenő” után került sor. Jól kezdtünk, négy gólos előnyt szereztünk már a találkozó elején, ezt időnként ötre növeltük, majd háromra csökkentettük, de ennél közelebb nem tudott hozzánk kerülni ellenfelünk. Fáradtan, sok hibával játszottunk, eladott labdák, kihagyott helyzetek, súlyos védekezési hibák egyaránt nehezítették helyzetünket. Fráter Olivér gólerős játéka, Czagányi Marci remek teljesítménye a kapuban azonban átsegítette csapatunkat a nehézségeken. 
Kiváló adottságokkal rendelkező játékosokból álló társaság a miénk, de az elkövetkezendő hetekben, hónapokban nagyon sokat kell tennünk azért, hogy egyéni és csapatjátékban egyaránt a korosztály „csúcsára” jussunk. Remélem ebben partnerek lesznek játékosaim és a szülők egyaránt.

Ezúton kívánok minden Szülőnek, Játékosnak KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, BOLDOGSÁGBAN, EGÉSZSÉGBEN, SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ESZTENDŐT !