Feszült meccsen győzött férfi csapatunk

Egy meglehetősen feszült meccs indította a napot: az UVSE és a Kaposvár fővárosi összecsapásán a két végleges kiállítás mellett a harmadik negyedben egy négyperces kiállítással sújtott véglegest is feljegyezhettünk (Petrovski Aleksa brutalitásért kapta) - ekkor 10-8-ra vezetett a házigazda. Innen nem lehetett kérdéses a győzelme, amit végü 15-10-zel abszolvált Vince Balázsegyüttese, amelyben Bencz Rolf és Korényi Balázs, illetve a vendégeknél Berta József triplázott.


UVSE-Hunguest Hotels-Kaposvári VK 15-10 (3-2, 3-3, 5-3, 4-2)
Gólszerzők: Bencz 3, Korényi 3, Korbács 2, Ekler Zs. 2, Belényesi 2, Vámosi, Eppel, Csapó, ill. Berta 3, Dobos 2, Juhász-Szelei, Horváth Á., Varga B., Mijic, Langiewicz


Vincze Balázs:

Mindkét csapatnak jár a gratuláció. Nem kaptak mást tőlünk mint amire számíthattak - egy harcias játékot. Nem csak a felnőtt játékosok, hanem az utánpótláskorúak is megértették, hogy kemény sport - fizikálisan és mentálisan is. Volt egy olyan bástyánk, aki kevés teret engedett az ellenfélnek. A csapat teljesítménye ma kimagasló volt - helyettesítették egymást, veszélyben voltunk a kiállításokat illetően. Az emberelőnyöket jól használtuk ki - talán ezzel tudtunk ma ellépni. 

 

Forrás: waterpolo.hu

Fotó: Palágyi Barbara