Fiú ifjúsági bajnokság: bajnok az UVSE

Azok után, hogy Benedek Tibor vezetésével az OB I 13. helyén végzett az UVSE, az Ifjúsági Országos Bajnokságban aranyérmet ünnepelhettek a lila-sárgák, miután kettős győzelemmel múlták felül a KSI-t. 

A döntő első mérkőzését pocsékul kezdte a Margitszigeten, a (nyitott) Széchy Tamás uszodában az UVSE. A KSI 4-0-ra meglépett, 7-6-ra viszont már a vendégek vezettek. Rengeteg volt a hiba mindkét oldalon, sok rossz passzt és lövést láthattunk, de innentől kezdve az UVSE megőrizte előnyét, és végül 10-9-re nyert úgy, hogy a KSI legjobbja, Bóbis Botond büntetőjét Prágay Botond kivédte fél perccel a vége előtt. Baksa Benedek, az UVSE legkiválóbb pólósa hat góllal bizonyult a mezőny emberének. 

Vasárnap majdnem megtelt a Komjádi a második mérkőzésre, legalább 800 ember foglalt helyet a lelátón. Egy ifi bajnoki döntőn. Csak összehasonlításul, ezt a számot maximum egyszer érte el a női Világliga e héten rendezett budapesti Szuperdöntője a magyar érdekeltségű mérkőzéseken. Itt az UVSE már nem ismert tréfát, ellenállhatatlanul játszottak Aranyi Mátéék, a második negyed elején már 5-1-re vezettek. A nagyszünetben 9-5 volt az állás a javukra, átlövésből, betörésből, ejtésből, büntetőből, emberelőnyből és lefordulásból is eredményesek tudtak lenni, minden hangszeren jól muzsikáltak, kapusuk, Prágay Botond is remekül, 61%-kal védett. A hátralévő két negyedet az ujjtörést szenvedő, a meccsen addig duplázó Vigvári Vendel nélkül is is ők nyerték - az öccse, a mindössze 15 esztendős Vince is szép góllal járult hozzá a sikerhez, családban marad -, így végül fölényes, 14-7-es győzelmet arattak és végeztek az élen az ifi bajnokságban.