Gólzáporos kezdés a bajnoki nyitányon

 

Budapesti Markovits Kálmán Gyermek III. Fiú Bajnokság (2011)

Komjádi Béla uszoda, 2023. szeptember 24.   14.30 óra
BVSC  -  UVSE I.   2-17 (0:5,2:6,0:6,0:0)
Góllövők: Fráter Olivér 4, Szabó Benedek 1, Both-Buracu Alexander 2, Simai Zsombor 1,
                 Gebe Zoltán 4, Jeges Tamás 3, Glódi Dániel 2

Komjádi Béla uszoda, 2023. szeptember 24.  18.30 óra
UVSE I.  -  OSC  15-0 (6:0,7:0,2:0,0:0)
Góllövők: Fráter Olivér 7, Szabó Benedek 2, Király György 1, Both-Buracu Alexander 1,
                 Gebe Zoltán 1, Jeges Tamás 3

Kis József: 
Hosszú és nagyon sok edzéssel (munkával) járó edzőtábor után már nagyon vártuk az első (és második) mérkőzésünket. Egész héten érezhető volt a feszültség a fiúkon (és rajtam is), de mindez nem befolyásolta a mérkőzésekre való felkészülésünket. 
Aki látta a két találkozót, valószínűleg egyetért abban, hogy csodálatos játékot mutattak be, fergeteges iramot diktáltak mindkétszer a fiúk ! Számomra is meglepően egységes, ötletes és nem utolsó sorban eredményes pólót játszottak a gyerekek. A „meglepő” jelző csak azért került be az előző mondatba, mert ez a csapat a tavalyi sikeres gárdához képest jelentősen változott, öt új fiú érkezett, akiknek idő kell(ett) a beilleszkedéshez. Szombat után elmondhatom, hogy mindez tökéletesen sikerült. 
Nagy kérés: maradjunk a földön, dolgozzunk ugyan ilyen szorgalommal, kitartással, mert a vízilabdázás terén is komoly rövid és hosszú távú terveket dédelgetünk, melynek csak egy állomása volt a szombati nap. Ehhez, ebben kérem a további támogatást MINDENKITŐL !