Igazi rangadón küzdöttünk a szőnyi úton

Benczur Márton: 

Nem lepett meg, hogy a BVSC nem adta fel, nyilván 4 negyeden keresztül nem tudjuk ugyanazt a formánkat mutatni, legfőképp hiszen sok fiatalt kellett beventi a mai mérkőzésen is, cserénél pedig azonnal büntetett a BVSC. Ma nekünk sikerült nyernünk, nagyon büszke vagyok a lányokra, mert rengetek nehézség közepette sikerült két kiváló csapatot legyőznünk. 

 

Petrovics Mátyás csapata kicsit beragadt a mérkőzés elején, 3-0-ra húzott el a vendég UVSE, benne Baksa Vanda két góljával. Így futni kellett az eredmény után, ez sosem hálás feladat, főleg, ha az ellenfélnél Keszthelyi Rita is ott van a csapatban. Az UVSE 8-asa öt gólt szerzett a bajnokin, amelyen a végén majdnem visszakapaszkodott a BVSC, hiszen labdája volt az utolsó támadásnál az egyenlítéshez. Peresztegi Nagy Kinga viszont lekapta a középre, Gyöngyössy Anikó felé ívelt labdát, így megmentette csapatát két pont elvesztésétől - a hazaiak elvesztették veretlenségüket.

BVSC-Zugló-UVSE Hunguest Hotels 10-11 (2-4, 2-2, 2-3, 4-2) 
Gólszerzők:
 Gémes 3, Gyöngyössy 2, Kele 2, Leimeter, Alaksza D., Alaksza N., illetve Keszthelyi 5, Baksa 3, Peresztegi Nagy, Faragó K., Parkes