Kettős érzések a hétvégén

Budapesti Kőnigh György Gyermek IV. Fiú Bajnokság (2012)


UVSE-OSC 5:14 

"Egy negyedig voltunk ellenfele az OSC csapatának. Az ok nagyon egyszerű, figyelmetlenül, dekoncentráltan, gyámoltalanul
játszottunk. A vereséget csak magunknak köszönhetjük. Jobban kell magunkban hinni! Gyámoltalanul nem lehet nyerni! Taktikai utasításokat be kell tartani!"

A mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

FTC-UVSE 9:10

"A mai nap második mérkőzésén mintha egy másik csapat lett volna a vízben. Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk. Első negyedtől kezünkben tartottuk a mérkőzést. Sarinay Márk remekül centerezett, kiállításokat, 5 métereseket, és akció gólokat szerzett! Kriska Bendegúz csapatkapitányhoz méltó játékkal vezér egyénisége volt a mérkőzésnek, mind elől, mind hátul. Úgy gondolom ezzel a győzelemmel elhisszük, hogy ha betartjuk a taktikai utasításokat mindenki ellen van esélyünk!
A második mérkőzésen csapatként játszottunk, és remélem ezt mindenki látta, és érezte, a vízben, a parton is! Nagyon jó érzés volt nyerni látni a gyerekeket!
Gratulálok mindenkinek a győzelemhez! Minden egyes ilyen győztes mérkőzés egyre jobb csapattá kovácsol minket."-értékelte a hétvégét Kis István vezetőedző.

A mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

Hajrá UVSE!