KÖSZÖNJÜK

Kedves Barátaink, hálásan köszönjük!
 
Fruzsina és Botond számára nyújtott segítségetek példaértékű. A mai napig több mint 1500 utalás érkezett számukra. Erőt ad, hogy ennyien álltatok melléjük ebben a rettenetesesen nehéz időszakban, sokat jelent, hogy nem csak az egyesület és a vízilabda társadalom zárt össze, az egész országból érkezett segítség. Nyugdíjasok, olimpikonok, szurkolói csoportok önzetlenül és azonnal részt vállaltak a teherben.
Az erőfeszítéseitek nem csak anyagi értelemben kiemelkedőek, mert a rengeteg jószándékú támogatás, pozitív energia bizonyára segít a szörnyű veszteség feldolgozásában. Köszönjük, emberi minőségből kitűnőre vizsgáztatok!
 
Az összegyűlt pénz felett a nagykorú Botond rendelkezik majd a húga gyámjaként is, így remélhetőleg évekig tudják működtetni az életüket úgy, hogy a tanulmányaikat nyugodtan folytathassák.
Hálásak lennénk, egy újabb megosztásért, hátha van még olyan segítő szándékú ismerősöd, akihez nem jutott el az előző felhívás.
 
Az eredeti szöveget idemásoljuk:
 
Tisztelt Szülők, Sporttársaink, Barátaink!
 
Fájdalommal teli szívvel tudatjuk mindenkivel, hogy az UVSE közösségének tagja, Seeler Botond a mai nap elvesztette édesapját.
Tavaly nyáron édesanyja hunyt el, így 14 éves testvérével együtt mától egyedül maradtak.
Úgy érezzük, azonnal cselekednünk kell, hogy sporttársunk és húga semmiképp se maradjon egyedül se ma, se az elkövetkezendő időben.
A támogatás mellett, amit mindannyian igyekszünk megadni nekik, a legfontosabb, hogy anyagi segítséget kapjanak tőlünk, barátaiktól.
Az egyesületünk számlájára befizetett támogatási összegekkel a két gyermeket szeretnénk segíteni.
 
K&H Bank
Kedvezményezett neve: UVSE Vízilabda Sportegyesület
Számlaszám: HU51 10404072-50515050-48491038
SWIFT: OKHB HUHB
Közlemény: Botond adomány
Kérjük Önt, hogy lehetőségékhez mérten a mellékelt számlára történő befizetésével segítse Botondot és Fruzsinát a számukra jelen pillanatban kilátástalan helyzetben.
 
Együttérzésüket, támogató segítségüket ezúton is köszönjük!
 
UVSE Vízilabda Sportegyesület
Közössége