Micsoda szombat, micsoda játék, micsoda csapat…

Budapesti Markovits Kálmán Gyermek III. Fiú Bajnokság (2011)

Budapesti Honvéd Sportegyesület–UVSE I. 0:15

A mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.


Szolnoki Dózsa-UVSE I. 6:16

A mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.


"Ezen a napon négy THG-s válogatott játékosunk szereplésére nem számíthattam. Fráter Olivér már előző héten leírt sérülése, Both-Buracu Alexander, Simai Zsombor és Mlinárik András betegsége miatt nem játszhatott. Borúlátóan vártam ezt a napot, de a CSAPAT bebizonyította, hogy nem tizenhat kerettagból, hanem tizenhat játékosból áll! Első mérkőzésünk ígérkezett nehezebbnek, hiszen a Honvéd ebben a bajnokságban komoly játékerőt képvisel. Nem így lett, remek játékkal, óriási lendülettel közel három negyed alatt tizenöt gólos különbséggel állítottuk le a jegyzőkönyvet! A fiúk nagyszerűen teljesítettek,
védekezésben, támadásban egyaránt felülmúltuk ellenfelünket. Második mérkőzésünkről feltételeztük, hogy könnyebb lesz, de ez okozott sokkal nagyobb nehézséget. Nem koncentráltunk megfelelően, sok hibával játszottunk, amitől „vérszemet”
kapott ellenfelünk, és két gólra is megközelített minket. Baj ugyan nem történt, hiszen így is tíz gólos különbséggel nyertünk, de legnagyobb nyeresége a találkozónak a sok-sok tanulság volt, melyet remélem hasznosítani is fogunk."-értékelte a hétvégét Kis József vezetőedző.

Hajrá UVSE!