Motiváltan, bátran pólóztak serdülő és ifi lányaink

Ifi:
POLO Sport Club - UVSE Hunguest Hotels 11-26
(3-7,1-9,4-5,3-5)

Első zárt kapus mérkőzésünket játszottuk. Elég lehangoló volt az uszoda szülők, hozzátartozók és barátok nélkül, de legalább volt mérkőzés és játszhattak a lányok.
Az uszodával ellentétben a lányaink nem voltak lehangoltak, motiváltan, bátran pólóztak. Elszántságukat a lőtt gólok száma is bizonyítja. Gyors kontratámadásainknak és sikeres egy az egyezéseinknek köszönhetően hamar eldöntöttük a három pont sorsát.
Ifjúsági játékosaink hozták a tőlük várhatót. Dávid Cila 6 gólja mellett csapatunk motorja volt. Dobos Katica centerjátékát csak dicséret illeti, úgyanúgy, ahogy Rádli Rózsa 3/3-as lövés statisztikáját. Serdülő és gyermek játékosaink is kirobbanó formát mutattak, midnyájan feliratkoztak a góllövőlistára.
Forgács Lilinek ezúton is mielőbbi gyógyulást kívánunk! Játékára nagy szükség lesz a bajnokság közép szakaszától.
A nagyarányú győzelem ellenére a Polo Sport clubnak is jár az elismerés. 11 gólt lőttek nekünk és egy pillanatig sem adták fel a küzdelmet.

serdülő:

Polo Sport Club - UVSE Hunguest Hotels 8-25
( 2-7, 1-10, 1-5, 4-3 )

Hasonlóan a ifjúsági mérkőzéshez itt is nagy lelkesedéssel játszottak lányaink.
Az utolsó negyed kivételével elégedett vagyok a látottakkal. Masszív védekezés, jó kapusteljesítmény, gólra törő támadások jellemezték játékunkat.
Minden játékosunk hozzátett valami pluszt a sikerünkhöz. Örömömre szolgál, hogy sok olyan szép megoldást láthattam, amiket nap mint nap gyakorolnak lányok az edzéseken. Bár a nyári kupán nem tudtuk bizonyítani, de az utóbbi négy hónap munkája szépen látszódik a lányok játékán egyénileg és csapat szinten is. .