Remek hajrával nyert az UVSE

Az 1. fordulóból pótolt összecsapáson az elmúlt időszak eredményei alapján az UVSE tűnt az esélyesebbnek, ugyanakkor hamar kiderült, a fiatal csapatnak ezt az érzést még szoknia kell. A Debrecen ugyanis felvette a kesztyűt, végig partiban volt, sőt 5-3-ra is vezetett, szívósan küzdött, az utolsó negyed kezdetén még megtippelni sem lehetett a győztes kilétét. Vincze Balázs együttese a záró etapban azonban már jobb volt, az ötgólos Vigvári Vince vezérletével végül 13-9-re nyert.

Vincze Balázs: 

"Mindkét csapatot megilleti a gratuláció, hasonló kaliberű csapatokkal küzdün, sok fiatallal. Szervezett, szívvel játszó csapatot láttam itt játszani a Debrecen oldaláról. Nagyon jól kezdtünk, aztán valami megtört bennünk, ez után a Debrecen egy 5:1-es negyedet produkált, amitől el is mehetett volna a kedvünk, de szerencsére az edzésekbe tett energia és kitartás meghozta eredményét és még a negyed végére sikerült kiegyenlítenünk. Innentől már úgy tűnt a Debrecen csapatában tört meg valami."

Eredmények - E.ON OB I, az 1. fordulóból pótolt mérkőzés

UVSE-Hunguest Hotels–Debreceni VSE 13-9 (2-3, 3-2, 4-3, 4-1)
Gólszerzők: Vigvári Vince 5, Szentesi 2, Belényesi 2, Bencz, Kardos, Aranyi, Molnár E., ill. Oltean 2, Macsi P., Takács, Zsilák, Smitula, Macsi M., Pethe, Krasznai