Szép volt Fiúk!

Semmelweis  -   UVSE I.    1 – 16 (0:8,0:5,1:3,0:0)

Góllövők: Verebély Máté 1, Király György 1, Both-Buracu Alexander 4, Kun Boldizsár 1, Kriska Bendegúz 1, JegesTamás 6, Glódi Dániel 2

Kiemelkedően teljesítettek: MINDENKI

Kis József: Egy kicsit magán jellegű részlettel kezdem. Feleségem, Kata(néni), aki amellett, hogy elhivatott utánpótlásedző, játékosként az egyesületben dolgozó kollégák és pólósok között a legeredményesebb, pedagógusként is érti, érzi a gyermekek lélektanát, tehát Ő mondja mindig nekem: Józsikám, ilyen fantasztikus közösség, ennyi tehetséges gyermek még nem volt soha a „kezed alatt”. Lassan elhiszem már én is, még akkor is ha ennyi konfliktussal – ezért ne haragudjon meg senki ! – még nem volt dolgom az eddigi „nemrövid” pályafutásom alatt. De úgy érzem közösen megoldottuk és már jó irányba haladunk, melynek legjobb példája a nyár óta mindenki által látható fejlődésünk. Ez akkor is igaz, ha törvényszerűen lesznek hullámzások a teljesítményünkben - mely minden korosztályban , csapatban bekövetkezhet - de azt is, mint a mostani sikereinket, jól kell kezelnünk.
Akkor a mai mérkőzésről…. Kirobbanó erőben lerohantuk az egyébként jó játékerőt képviselő ellenfelünket, teljesen leblokkoltak, mely állapotukból nem engedtük feléledni őket. Szinte végig jól védekeztünk, szorosan fogtunk és a korosztályhoz képest gyorsan játszottunk. Végre az átadások többsége pontos volt, sőt időnként bravúros passzokkal hozták jó helyzetbe társukat a fiúk. Egy-két váltási hiba is belefért, de ezeket a veszélyes helyzeteket a jó blokkolások és a kapusaink remeklései megoldották. 
Összefoglalva: büszke vagyok a CSAPATOMRA !