Szuper első, majd horror második mérkőzés

BUDAPESTI KŐNIGH GYÖRGY GYERMEK IV. FIÚ BAJNOKSÁG (2012)

UVSE-Tatabánya 17:10

"A csapat számára fontos mérkőzésen bizonyítottuk, hogy az első mérkőzés, amit elvesztettünk egy kisiklás volt! Az akkori körülményeket mindenki ismeri! A mérkőzésre így is hangolódtunk. Az első negyed nem úgy indult, ahogy elképzeltem!
A negyed után pár változtatást kértem a csapattól, amit a csapat megértett, és meg is lett az eredménye. Kriska Bendegúz remekül semlegesítette az ellenfél legjobb játékosát, Sarinay Márk centerezésével hívta fel magára a figyelmet. Kun Boldizsár, Horváth Áron lefordulásaikkal, mezőnyben való munkájukkal járultak hozzá a sikerhez. Örülök, hogy majdnem mindenki játszott, és az egy évvel fiatalabbak is fel tudták venni az iramot és gólokat is szereztek! Gratulálok az egész csapatnak a 3 negyed fegyelmezett játékhoz."

A mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

KSI-UVSE 17:5

"A második mérkőzést a KSI ellen játszottuk. A csapat játékán meglátszott, hogy ez a második mérkőzésünk. Egy nagyon összeszokott csapattal álltunk szembe, akik egy embert próbáló szoros emberfogást játszottak(!!), amit több játékosom is a bőrén tapasztalta. SAJNOS! Nem tudtunk alkalmazkodni ehhez a játékhoz. Így a KSI megérdemelve nyerte meg a mérkőzést!
A mérkőzés után három játékosunkat kellett bevinni a sürgőségi ellátásra! Orr elmozdulás, harapás, és a legsúlyosabb: csonthártya sérülés miatt!!!!!!!
Jobbulást kívánok nekik!"-értékelte a hétvégét Kis István vezetőedző.

A mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

Hajrá UVSE!