Tudásunknak megfelelően játszottunk

Németh Zsolt:

A szolnoki meccsünk több napos halasztás után lett lejátszva, ellenfelünk kérésére.
Remek kezdéssel gyorsan megszereztük a vezetést, a jó helyzetkihasználásunknak hála fokozatosan elléptünk ellenfelünktől.

Harcosan, fegyelmezetten játszottunk, sikerült semlegesítenünk ellenfelünk legjobb lövőit. A legnagyobb gondot centerük semlegesítése jelentette.

Ezen a poszton kissé bambán teljesítettünk, de a kiharcolt fórok kivédekezésével sikerült korrigálnunk a hibákat. Örülök, hogy újra a tudásunknak megfelelően játszottunk.
Gratulálok a győzelemhez!


Szolnok-UVSE 7 - 11 (0-3,3-2,1-3,3-3)


Vasárnap a KSI csapatát fogadtuk. Kemény és hajtós meccsre készültünk. A vezetést gyorsan megszereztük, de egy visszavont találat és egy kis figyelem kiesés gyorsan két gólos hátrányba taszított bennünket.

Óriási teljesítmény volt részünkről, hogy sikerült túllendülnünk ezen, és hatalmas akarással újra kezünkbe vettük az irányítást. Ebben a szakaszban öt találattal, három gólos előnyre tettünk szert. A KSI játékosok minden igyekezete ellenére megőriztük előnyünket, és elhoztuk a három pontot. Fontos győzelmet szereztünk, mivel három meghatározó játékosunk is hiányzott a keretből.


Dicséret mindenkinek a jó játékért!


UVSE - KSI 9-7 (1-3, 4-0, 3-3, 1-1)