Ünnepi úszóverseny beszámoló

2022. december 18. (vasárnap)   

11.30 óra        

Hajós Alfréd sportuszoda, fedett medence


Az elmúlt két évben különböző, tőlünk független okokból nem tudtuk megrendezni hagyományos karácsony előtti úszóversenyünket, így az idén már minden sportolónk nagyon várta, hogy családja, barátai előtt bizonyíthassa tudását.

Sajnos ezúttal is az országos bajnokságban szereplő csapataink mérkőzései, valamint a különböző korosztályos válogatottak felmérője miatt ezúttal sem volt teljes az UVSE-család ünnepi programja, de így is remek hangulatban, teltházas lelátó előtt ugorhattak vízbe leányaink, fiaink.

A legfiatalabb korosztályból voltak akik ugyan csak egy hossz lábtempós, úszódeszkás produkcióval mutatkoztak be, de ők is izgatottan, nagyon elszántan, minden tudásukat latba vetve bizonyították, hogy készülnek a következő hetek, hónapok, évek feladataira. Előkészítő csoportjaink tagjai csodálatos technikával 33 ill. 100 méteres gyorsúszásban elért remek időeredményekkel kápráztatták el a szülőket, edzőinket.
A következő, már évek óta egyesületünkben pallérozódó gyermekeink ugyancsak 100 méteres gyorsúszásban mérték össze erejüket, tudásukat. Nagyszerű eredmények születtek, minden sportolónk igyekezett az eddigi legjobb időeredményét felülmúlni, és ez többnyire sikerült is.

Rendezvényünk záró eseménye volt a büntetődobó verseny, melyre a jelenlévők többsége nevezett. Komoly próbát jelentett ez a külső szemlélő számára egyszerűnek látszó feladat, mivel ezúttal a kapukban felnőtt csapataink nagyszerű hálóőrei álltak. Magyari Alda és Korom Dániel már jelenlétükkel is emelték rendezvényünk értékét, majd a kapukban legtöbbször megoldhatatlan feladat elé állították a próbálkozókat.

A két kiválóság mellett utánpótlásunk egyik legnagyobb tehetsége, Király Csaba is a kapuban állt, mi az, hogy állt, remekelt!

A versengésen helyezést elért sportolóink egyesületünk vezetőitől vehették át okleveleiket, serlegeiket. 

Aki ma bármilyen minőségben; résztvevő, szülő, érdeklődő, megjelent rendezvényünkön, remekül szórakozott, örömmel és elégedetten állapíthatta meg, hogy az UVSE valóban egy nagy család, ahol a lehető legjobb körülmények között tanulhatják gyerekeink ezt a csodálatos sportágat.   

 

v1.jpg

v3.jpg

v4.jpg

v5.jpg 

 

 

Teljes fénykép galéria Facebbok oldalunkon - az alábbi linken tekinthető meg: 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.675309767689419&type=3

Eredmények: 

Eredmények