Utolsó másodperces győzelem

E.ON FÉRFI OB I. BAJNOKSÁG

UVSE- PannEnergy-MVLC-Miskolc 10:9

"Gratulálnom kell mind a két csapatnak, mert izgalmas mérkőzés volt. Gratulálok az Újpestnek, hogy végül az utolsó másodpercben belőtte a győztes gólt. megvolt a lehetőség, ha nem tudunk élni vele, akkor a sors megbüntet minket, majd lehet azt mondani, hogy ki volt a szerencsésebb ma. Muszáj mennünk tovább, még egyszer gratulálok, sok sikert."-nyilatkozta a Miskolc vezetőedzője Vidumansky Ladislav.

 

"Mindkét csapatnak szeretnék gratulálni, mert tényleg egy nagyon jó mérkőzés volt. 2-0-nál megvolt az esélyünk, hogy egy kicsit nagyobb előnyt is tudjunk szerezni, de ezt akkor ott elbaltáztuk. Lehet, hogy akkor más lett volna a mérkőzésnek az alakulása. De tényleg egy ide egy oda volt. A végén egy percen belül kaptunk egy hátrányt, amit szerencsére sikerült kivédekezni, kaptunk egy előnyt amit egy másodperccel a vége előtt be tudtunk lőni. Ugyanúgy lehetett volna ebből egy egygólos vereség, mint ahogy végül egy egygólos győzelem. Nagyon örülök, hogy Szaka Olivér személyében ismét egy fiatal titánt tudunk bemutatni a magyar vízilabdának az OBI-es mérkőzéseken, sok szerepe nem volt, de volt a vízben, és megoldotta azt az 1-2 percet amit kapott. Ahogy egy évvel ezelőtt, akkor két játékos ült itt mellettem, lehet, hogy neki sincs még itt a felnőttben a helye, de talán majd kap annyi plusz motivációt ettől, hogy még nagyobb elánnal dolgozik. A másik két játékos, aki 1 évvel ezelőtt itt volt, azok sajnos már nem a mi klubunkat erősítik, remélem Olivér hosszabb ideig gondolkodik abban, hogy az UVSE-nél folytatja a pályafutását. Gratulálok neki, és mindkét csapatnak."-értékelte a mérkőzést Vincze Balázs vezetőedző.

 

"Köszönöm szépen a lehetőséget Balázs bának, hogy bemutatkozhattam az OBI-es csapatban is egy nagyon igzalmas mérkőzésen, és gratulálok mindkét csapatnak."-nyilatkozta Szaka Olivér élete első, nem is akármilyen OBI-es mérkőzése után. 

 

A mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

Hajrá UVSE!