Tisztelt Sportbarátok!
Kedves Szülők!

Vízilabda közösségünk 2008-ban létrehozta az UVSE-t, melynek elsődleges célja egy magas szintű képzést adó vízilabda utánpótlás bázis létrehozása és működtetése. 

Jelenleg a magyar vízilabda szakosztályok, egyesületek közül magasan nálunk sportol a legtöbb gyermek (282 fő) amit szintén óriási eredmény. 

A 2022. évi jövedelemadó 1 százalékát – az 1996. CCXXVI. Törvény alapján (120/96. Magyar Közlöny) – minden adófizető állampolgár saját elhatározása szerint közcélra felajánlhatja. Sajnos ezzel a lehetőséggel a legtöbb magyar adófizető nem él, így nem juthat el olyan helyekre sem ez a felajánlás, ahol ez az életet, a túlélést, a biztos jövőt jelentené. Ilyennek, erre érdemesnek érezzük magunkat, munkánkat is, ezért fordulunk ezzel a kéréssel újra Önökhöz.

Tisztelettel kérjük Önöket, hozzátartozójukat és ismerőseiket, hogy felajánlásukkal támogassák egyesületünket, hogy a nálunk sportoló több száz fiatal gyermek további sporttevékenysége folyamatosan megoldódhasson.

Kérjük Önöket, hogy amennyiben úgy döntenek, hogy a jövedelemadójuk 1 %-át Egyesületünk javára ajánlják fel, akkor az alábbi nevet és adószámot írják be adóbevallásukba  - elektronikus vagy papír alapú - mert csak így jut el hozzánk felajánlásuk.

Ha van olyan rokona, barátja, ismerőse, kollégája, szomszédja, aki szintén támogatná egyesületünket, kérjük Ő is hasonlóan járjon el, hogy támogatása szintén célba érhessen!

Gyermekeink nevében előre is köszönjük támogatásukat, segítségüket!

UVSE Vizilabda Sportegyesület
Adószám: 18133978-2-41
 

Budapest, 2016. május 03.

Sporttársi üdvözlettel, tisztelettel:
az Egyesület Elnöksége