UVSE

Székhelye: 1138. Budapest, Margitsziget, Hajós Alfréd Uszoda
Adószám:
 18133978-2-41
Számlaszám:
 Gránit Bank 12100011-19000723-00000000

Közhasznú szervezet

 

Egyesületünk továbbfejlesztésének alternatívái

Első és legfontosabb feladat, hogy biztosítsuk a szakág működésének anyagi biztonságát. Jelenlegi helyzetünket az "egyik napról a másikra" élés jellemzi.

Tervezhetetlen az éves programunk, munkánk, mivel kiszámíthatatlan a költségvetés bevételi oldala.

Szakmai, és ehhez szorosan kapcsolódó gazdasági szempontokat figyelembe véve elsődleges feladat az előkészítő csoportok létszámának jelentős emelése. Ennek érdekében szeretnénk beindítani a "Háztól - házig vízilabda" programunkat. Ez röviden annyit jelent, hogy a főváros és a környező budai településekről a vízilabdázni vágyó gyermekeket autóbusszal szállítanánk az uszodába, majd onnan a település körzetébe. Ezzel segíteni kívánjuk az elfoglalt szülőket, akik munkájuk miatt nem tudják megoldani a gyerekek uszodába kísérését, ugyanakkor a szakosztály biztos, és kiszámítható bevételre tenne szert. Természetesen a program beindításához is pénzre lenne szükségünk, melyhez ugyancsak keressük a forrást.

A különböző korosztályok magas szintű képzéséhez személyi feltételeink adottak. Meg kell oldani a minőségi edzésmunka létesítmény feltételeinek biztosítását is. Ez szintén anyagi természetű kérdést is felvet.

Képzésünk, szakmai előrelépésünk gyorsítása érdekében külföldi - horvát, szerb, olasz, szlovén, német - szakosztályokkal kívánjuk a kapcsolatot felvenni.

A külföldiek mellett, a vidéki vízilabda bázisokkal - Szeged, Szolnok, Szentes, Eger - folyamatos munkakapcsolatot kívánunk kialakítani.

A jövő pólósainak keresésében, toborzómunkánkban újabb és újabb megoldásokat, lehetőségeket keresünk. A Margitszigeten, a Hajós Alfréd uszoda előcsarnokában kialakítottunk egy információs központot, ahol minden szakosztályt érintő kérdésről tájékoztatást adunk, így például a felvételi lehetőségekről is.

Az Egyesület szponzorálási lehetőségei

Sportágunk népszerűsége, "nemzeti sport" státusza nagy lehetőségeket biztosít a megjelenítésre, a támogató által igényelt reklámszolgáltatások teljesítésére.

Utánpótlás csapataink - tíz csapatunk szerepel különböző bajnokságokban - legnagyobb reklámhordozó lehetősége a névhasználati jog értékesítése.

UVSE - Szponzor neve

Szponzor neve - UVSE

Szakosztályunknak saját Internetes honlapja az uvse.hu folyamatosan beszámol az utánpótlás csapatainkkal kapcsolatos eseményekről, eredményekről, érdekességekről. Jelentős látogatottsága miatt az uvse.hu portál rendkívüli reklám lehetőséget hordoz, melyet olvasóink folyamatosan emelkedő száma és elégedettsége mutatja. Természetesen a növekvő igényeknek igyekszünk megfelelni ezért tartalom-szolgáltatásunk színvonalának emelésén permanensen munkálkodunk.

Utánpótlás bajnokságok adatai - így a csapatok is - hetente két alkalommal szerepelnek a legolvasottabb hazai napilapban, a Nemzeti sportban. Pénteki napokon a hétvégi sportprogramban, míg szerdai napokon az utánpótlás eredményeit közlő rovatban találkozhatunk a csapatok nevével, így a névhasználatot választó szponzor nevével is.

Sportolóink - közel háromszáz gyermek sportol rendszeresen - felszereléseiken megjelenítik a szponzor által igényelt reklámfeliratot. Ennek elsősorban a nagyságrendekben van jelentősége. Utánpótlás csapataink már említett létszámú játékosa viseli különböző felszerelésein - fürdőköpeny, vízilabdasapka, póló, melegítő, táska - ezeket a reklámokat.

Mérkőzéseink kapcsán az ország szinte minden nagyobb városába eljutnak sportolóink.

Az eseményen történt megjelenítés mellett a csapatokat szállító autóbuszra is lehetőség van reklámok elhelyezésére.

Saját rendezésű mérkőzéseinken, a Margitszigeten, a Hajós Alfréd Sportuszodában bajnoki mérkőzéseinken - évente több mint kétszázötven mérkőzés - lehetőség van minden közönség, látogató által jól látható helyre reklámtáblákat, lógókat kihelyezni. Ez éves szinten számszerűségében figyelemre méltó, hiszen a sportuszoda az év jelentős részében kiemelkedően látogatott.

Ugyancsak nem elhanyagolható lehetőség, hogy a hetente öt alkalommal, a délutáni óráktól késő estig tartott nyilvános edzéseinkre szintén kihelyezhetők reklámok, melyeket az uszodát edzésekkel egy időben látogató vendégek, szülők, hozzátartozók láthatnak.

A vízilabda sportágban már rendkívül elterjedt számítógépes világhálón, honlapjainkon való megjelenítés is lehetséges. Ezen honlapok látogatottsága napi vonatkozásban is jelentős.

Az esetleges szponzorok előtt megnyílik egy közvetlen üzleti lehetőség is. Gyermekeink szülei munkahelyei, vállalkozásai kerülhetnek kapcsolatba a szponzor által képviselt céggel, mely kapcsolat kialakítását szakosztályunk minden lehetőségével támogat, segít.